Zonwering Lochem, omdat u volop wilt genieten van een mooie dag

Binnen lekker fris en koel, buiten een schaduwrijke plek. Een plek waar u bovendien nog tot laat in de avond kunt zitten, want de zonwering biedt bescherming tegen de kouval van boven.

Wij beschikken over een bijzonder ruim assortiment, met veel vrijheid in materialen, kleuren en bedieningscomfort. Welke uitstraling u ook wilt voor uw huis,de keuze is groot. Bij ons vindt u uitsluitend topmerken, zoals Harol, Brustor, Blyweert en Schlappi. Wist u overigens, dat zonwering niet alleen voor verfraaiing en comfort zorgt, maar ook energiebesparing oplevert? Vraag nu naar onze mogelijkheden.

Knikarmsystemen
Knikarmschermen worden ook vaak terrasschermen genoemd. Door gebruik te maken van knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. Door het grote aanbod in type schermen en dessins vindt u altijd een scherm dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. De aluminium omkasting (cassette) is bij ons zonder meerprijs verkrijgbaar. In vele kleuren en uitgevoerd in zowel glanslak als in matte structuurlak. Knikarmschermen worden op maat gemaakt tot maximaal 14 meter breed en maximaal 4 meter uitval. 

Screens
Een screen is een vlakhangende zonwering. Het staat onder alle omstandigheden mooi strak, staat erg mooi aan de gevel en kan ook in een windvaste uitvoering geleverd worden. Screens hebben een vrije doorkijk, zodat u zonder problemen naar buiten kijkt. Een relatief voordelige oplossing. Windvaste screens hebben als bijkomend voordeel dat het gaas is opgesloten in geleiders, waardoor de screen tevens functioneert als hor. Screens zijn zelfs in zeer grote en brede maten leverbaar, al dan niet voorzien van een logo op opdruk.

Direct bij ons een offerte aanvragen

Patrick Rozendal Zonwering Lochem 2014 350x350px

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

Offerte aanvragen