NIEUW! Extra (buiten)ruimte dankzij een PATiO van Harol

Harol-PATiO-Phoenix-02Harol-PATiO-Phoenix-01


U hebt een tuin of terras? Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.

De Harol Patio (invouwbaar dak) is voor 100% waterdicht en stormvast. Met één druk op de knop is het dak weer in te vouwen, waardoor u weer volop in de zon kunt zitten, als u wilt. U kunt deze overkapping vrijwel altijd zonder vergunning plaatsen.

 • Geschikt voor kleine en grote oppervlaktes (van 5 tot 13 meter)
 • Extra accessoires voor nog meer comfort: afdakjes met golfplaten, gootkits, afdekkappen, vouwgordijnen of vaste doeken voor afsluitingen rondom
 • Eenvoudige elektrische bediening
 • Kwalitatieve doeken
 • Extra verwarming en verlichting mogelijk

10 verschillende mogelijkheden

 • NIEUW! PATiO PHOENIX EN REVERSE: strak en modern met horizontale dakconstructie en de zelfdragende structuur.
 • PATiO ALU: strak en modern dankzij pergolastructuur in aluminium en inox, met ingebouwd vouwdak.
 • PATiO WOOD: warm en natuurlijk combineert dit model de moderne technieken met de unieke uitstraling van hout. Standaard uitgevoerd in gelamineerde Noorse den, met maximale bescherming tegen zon, regen en wind.
 • PATiO WOODPLUS: de look van hout gecombineerd met de voordelen van aluminium voor modern comfort met een natuurlijke uitstraling.
 • PATiO STIL: mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. Ontworpen om zo open mogelijk te plaatsen. Ideaal voor een strakke structuur.
 • PATiO TECNIC: ideaal vouwdaksysteem voor flexibele overkapping met weinig onderhoud. Zeer eenvoudig te monteren op een bestaande of eigen constructie.
 • PATIO LEVEL: robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem.
 • PATiO ONE: strak en zuiver design waardoor het doek ‘zweeft’ boven het terras. Grote overspanningen mogelijk (tot 6 meter).
 • PATiO INFINITY: mooi strak design, met geïntegreerd gootprofiel en regenafvoer via de voetpalen. Het grootste verschil met de PATiO STIL is de positionering van het gootprofiel op de voetpalen. Gebruik van frontale/laterale afsluitingen (screens) mogelijk.
 • PATiO EVO: te vergelijken met de PATiO ONE, maar met voetpalen. Aan de voorzijde zorgt een afdekkap voor een mooie afwerking. Waterafvoer via de voetpalen.

Range

Harol-PATiO-Phoenix-01 Harol-PATiO-Reverse-01

NIEUW! Patio Phoenix en Reverse
Het programma patio’s van Harol is uitgebreid met twee vrijstaande modellen met de namen: Phoenix en Reverse. Kenmerkend is de horizontale dakconstructie en de zelfdragende structuur. Beide uitvoeringen zijn volledig gemaakt van aluminium en voorzien van een motor met draadloze bediening.

De patio Phoenix heeft een strak in V-vorm gespannen PVC-doek (lichtdoorlatend of lichtdicht) zonder helling waardoor het water afwisselend is af te voeren aan beide kanten. Bij de patio Reverse is de waterafvoer vanwege de lichte helling geïntegreerd in de structuur via de ingewerkte gootkit. Deze patio is eventueel ook geschikt om rondom af te schermen met SL 400 of screens.

Harol-PATiO-Alu

Patio Alu
Een pergolastructuur in aluminium en inox met ingebouwd vouwdak: past bij elke stijl en persoonlijkheid.

Harol-PATiO-Evo

Patio Evo
Te vergelijken met de PATiO ONE, maar met voetpalen. Aan de voorzijde zorgt een afdekkap voor een mooie afwerking. Waterafvoer via de voetpalen

Harol-PATiO-Infinity-1-4

Patio Infinity
Vergelijkbaar met de PATiO Stil, maar standaard met rechte, niet doorlopende voetpalen met daarbovenop gemonteerd het gootprofiel. Makkelijke montage
van bijkomende wind-­ en regenafscherming aan de zijkanten.

Harol-PATiO-Level

Patio Level
Een robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem. De PATiO Level biedt u een uitzonderlijk comfort én een ruime kleurkeuze van afwerkingslakken.

Harol-PATiO-One

Patio One
Een ideale oplossing voor een massieve, strakke overkapping tussen
twee muren. De PATiO One heeft één groot geleiderprofiel wat overspaningen tot 8 m mogelijk maakt.

Harol PATiO Stil

Patio Stil
Een PATiO Tecnic met schuinstaande, doorlopende voetpalen voor een aparte look. Onder deze PATiO met zijn open structuur is het heerlijk genieten. Zijn strakke design beschikt over een geïntegreerd gootprofiel en een regenafvoer via de voetpalen.

Harol-PATiO-Technic

Patio Tecnic
Een innovatief vouwdaksysteem dat sluit in een handomdraai. Het is zeer eenvoudig te monteren op een bestaande of eigen constructie en vormt de basis voor de modellen Alu, Wood, Woodplus, Stil en Infinity.

Harol-PATiO-Wood

Patio Wood
Een PATiO Tecnic met een houten frame: PATiO Wood combineert de moderne technieken met de unieke uitstraling van hout. Standaard uitgevoerd in gelamineerde Noorse den.

Harol-PATiO-Woodplus

Patio Woodplus
De look van hout, de voordelen van aluminium: ziedaar het unieke karakter van de PATiO Woodplus. Tussen de houten stijlen wordt het water via
een uniek systeem van aluminiumconstructies afgevoerd. Ook de dakgoot is vernuftig in de structuur verwerkt. Modern comfort met een natuurlijke uitstraling? Zoek niet verder.

Direct bij ons een offerte aanvragen

Patrick Rozendal Zonwering Lochem 2014 350x350px

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

Offerte aanvragen