NIEUW! Brustor Outdoor Living Holiday at home

Brustor_B-200_Outdoor_Living_wit_250x200Brustor_B-200_Outdoor_Living_4_RGB_webBrustor_B-200_roof_en_screens_RGB_web


De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.

Hiervoor zorgt een dak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden.

B-200_Outdoor_Living_drawing_roof_zicht1_250px

Een waterdichte bescherming
In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend: meer dan zonwerend
Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

B-200_Outdoor_Living_drawing_screens_zicht2_250px

Windresistente ZIP screens
Als extra bescherming kan de B-200 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters
De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

B-200_Outdoor_Living_redering_aanbouw01_250x175

Vrijstaand of aangebouwd
De B-200 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

Residentieel en professioneel gebruik
Met afmetingen die kunnen variëren tot 3,5m breed en 5,08m lang is de B-200 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.

Brustor_B-200_Outdoor_Living_wit_250x200

Brustor_B-200_Outdoor_Living_2_RGB web

2 standaard kleuren
De B-200 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur.
Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen
Tenslotte kan je het dak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.

 

Opties

Brustor-Heater-200x150

Krachtige 2.000W terrasverwarming (IP65) voor frissere avonden. Ook beschikbaar met dimbare afstandsbediening.

B-200_Outdoor_Living_redering_aanbouw03_250x181

Windvaste ZIP screens kunnen uitgerust worden met doorzichtige en windvrije PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en bescherming tegen wind en slagregen.

B-200_Outdoor_Living_LED_real_150px

In optie kan de B-200 Outdoor Living uitgerust worden met een krachtige LED verlichting in stripvorm. Deze kan zowel in de lamellen als in het frame gemonteerd worden.

eolis-soliris

Bij plotse weersveranderingen of langere afwezigheden worden de tuinmeubelen beschut door het lamellendak en de screens aan te sturen door automaten met regen-, wind- en zonsensoren.


Afmetingen

  • Breedte: min 1,81 - max 3,50m
  • Lengte: min 2,68m - max 5,08m
  • Bediening: motor met Somfy RTS zender

Kleuren

  • Brustor wit structuur Brustor wit structuur
  • RAL 7016 Antraciet structuur RAL 7016 Antraciet structuur

Direct bij ons een offerte aanvragen

Patrick Rozendal Zonwering Lochem 2014 350x350px

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

Offerte aanvragen