Al op 3 jaar terugverdiend: onze superisolerende garagedeur

Een garagepoort volledig op maat van uw behoeften? Die vindt u gegarandeerd bij Zonwering Lochem! U kiest tussen diverse hoogtes en breedtes, bovendien is elke poort 100% maatwerk. Daarbovenop heeft u met een sectionale poort meer ruimte, zowel voor als achter uw poort. En natuurlijk zijn onze poorten makkelijk te openen en te sluiten, manueel of elektrisch.

Aluminium lamel met hoge isolatiewaarde! Nu tot € 80 korting per rolluik + energiebesparing

De 1ste aluminium lamel met een hogere isolatiewaarde dan een standaard pvc-lamel, die dankzij een speciale coating met een hoog aantal reflecterende aluminium deeltjes de warmte reflecteert die vanuit de woning komt. 

Fikse korting op Home Automation Pack. Nu tijdelijk € 399 i.p.v. € 717

Altijd en overal je huis onder controle? Met het Home Automation Pack bedien je de verlichting in je woning volledig automatisch, of via je smartphone of tablet. Heb je deze niet bij de hand, dan gebruik je eenvoudigweg de meegeleverde Scenario Player-muurschakelaar. Makkelijk én snel. Bestel nu met korting en ervaar het zelf!

Direct bij ons een offerte aanvragen

Patrick Rozendal Zonwering Lochem 2014 350x350px

Wilt u nu graag direct bij ons een offerte aavragen, vul dan de benodigde gegevens in en u ontvangt z.s.m. een passende en concurrerende offerte.

Offerte aanvragen